To kako izgledamo i osećamo se, može uticati na naš kompletan stil života

Pored toga kako izgledamo, puno je važnije – kako se osećamo. Samim tim je i veći benefit po naše zdravlje. Dugoročno gledano, ishranom puno možemo uticati na naš stil života, jer smo prevencijom već uradili ‘pola posla’. Još su stari Grci govorili da ‘Ono što jedemo gradi nas i menja’, tako da je ponekad potrebno promeniti samo navike u ishrani, pa da nam se promeni ceo život.

Ono što treba da razumemo je to da ne postoji čarobni štapić. Proces pravilne ishrane i usvajanje dobrih navika se razlikuje od osobe do osobe. Naša tela obrađuju hranu različito I uprkos tome šta nam ‘serviraju’ u reklamama, ne postoji prečica.

Najbolja podrška u ishrani i kontroli težine daje dugoročne rezultate

Svaki plan ishrane i dnevni unos kalorija mora biti lično prilagođen, zavisno od sastava tela, stepena fizičke aktivnosti, pola i načina života.

Postavljanje ciljeva i podrška savetnika za ishranu u velikoj meri utiču na rezultate.

Ono što daje dugoročne rezultate je razumevanje kroz edukaciju. Vođeni logikom da je ’Neznanje majka svih bolesti’, kada osoba razume kako je ostvarila svoj najbolji rezultat, može se vratiti u prethodno stanje samo odlukom.

Zbog svega toga, ovaj projekat vrlo lako odvaja osobe koje žele da urade korak više za sebe od ovih drugih. Personalizovan plan ishrane je tako razvijen da se sa lakoćom prati, napravljen je prema vašim ličnim potrebama i odgovara vašem trenutnom stilu života.

Planiranje obroka može biti izuzetno korisno, pomaže vam da se vratite na put promena svojih navika i konačno postignete željeni rezultat.

Zajedno, rame uz rame sa svojim savetnikom za ishranu, razumećete šta vase telo treba i kada.