Ko sam ja?

Sa ove strane priče vas pozdravljam, osmeh i dobro mi došli šaljem. Moje ime je Radica. Krstić sam pridodala na pragu 3. decenije. Tada sam postala mama.

Šta radim?

Moj posao je da radim na poboljšanju kvaliteta svog života i inspirišem druge na njihovu promenu: porodicu, prijatelje i sve druge koji to žele.

Moje – Zašto?

Kada sam postala mama, želela sam više vremena da provodim sa svojim detetom. Izbalansirana ishrana i aktivan stil života bili su pokretač mog tela. Slobodno vreme, pored dobrog osećaja – dobitna kombinacija za mene.

Još od malena, kada bih zamislila sebe i ono čuveno: “Šta želiš da budeš kada porasteš?”, bila je ista emocija. Jednostavno da budem – ja. Završena srednja Hemijsko-tehnološka škola i Rudarsko-geološki fakultet, samo su mrvica onoga što jesam. Ples i pisanje poezije , talenti koji određuju jedan deo mene. Ono što je odredilo moju profesiju za ceo život, dobila sam u kompaniji Herbalife nutrition. Pre svega priliku za rad na sebi u svim segmentima kruga života. Moje putovanje je počelo pre više od 9 god. i uživam u njemu.

Moja profesija je moj posao, moja društvena odgovornost i moja misija

Na kraju života, neće mi biti bitne sve diplome koje sam stekla, sav novac i uspeh.  Biće mi bitno samo to kako su se ljudi osećali u mom prisustvu i koliko sam njih dotakla na promenu.